Voglushja Tara Muharremi po vazhon t’i bëjë krenarë prindërit e saj

Ajo sot u shpall ambasadore nderi në kuadër të projektit “Dhëmbë të shëndoshë, fëmijë të lumtur”

Teuta Krasniqi dhe Blero Muharremi gëzimin e kanë ndarë me ndjekësit e tyre në Instagram ku edhe kanë treguar se ndihen shumë krenarë me vajzën e tyre.
Tara, ani pse e vogël, e kemi parë të jetë pjesë e shumë aktiviteteve të ndryshme gjë kjo që e bën një fëmijë shumë të gjindshëm dhe të talentuar./Lajmi.net/

screenshot_4

screenshot_3

screenshot_2