Vushtrriasit ankohen për mbeturinat

578
Në këto ditë të ftohta janari, banorët e Vushtrrisë nuk po i shqetëson vetëm bora dhe të ftohtit, por edhe mbeturinat e qentë endacak.
Një lexues i Fokusi.info na ka dërguar foto ku shihen konteinerët e stërmbushur me mbeturinat e shpërndara nga qentë endacak.
Pamjet janë nga rruga “Avni Rrustemi”.