Walker: Politikanët kosovarë po frikësohen të marrin postin e kryeministrit në këtë periudhë

0
267

Ish-ambasadori i OSBE’së, William Walker ka komentuar zhvillimet politike në Kosovë.

Ai tha se politkanët kosovarë janë duke u frikësuar për të udhëhequr Kosovën në këtë kohë të vështirë.

Sipas Ëalker Kosova është në një peridhë ku duhët të marrë vendime të rëndësishme, dhe si duket po i frikësohen kësaj, tha ai.

“Mendoj që në këtë moment këshilla ime, nëse edhe ky koalicion dështon, këshilla ime do të ishte zgjedhje të reja. A dëshironi të bëheni kryeministër ju Haxhiu, duke e ditur që ku janë vështirësit, duke pasur parasysh vendimet e mëdha që duhet të merren për këtë vend, politikanët janë të frikësuar që të bëhen kryeministër ”, ka thënë Walker në Zonën B.