WhatsApp, Instagram dhe Facebook kanë rënë nga sistemi në të gjithë botën

0
180

WhatsApp, Instagram dhe Facebook kanë rënë nga sistemi në të gjithë botën.

Tre aplikacionet – të cilat janë të gjitha në pronësi të Facebook dhe funksionojnë në infrastrukturë të përbashkët – ndaluan së punuari rreth orës 5 pasdite.

Përdoruesit në gjithë vendet po raportojnë këto mosfunksionime për të cilën nuk dihet arsyeja./Fokusi.info/