WhatsApp preket nga një virus

WhatsApp është padyshim një prej aplikacioneve më të përdorur në botë për shkëmbimin e mesazheve.

Por, një virus ka nisur të qarkullojë së fundmi, i cili po shqetëson përdoruesit. Mesazhet e tyre të vjetra po fshihen. Ky lloj problemi nisi që vitin e kaluar, kur WhatsApp pastronte bisedat në mënyrë kronologjike, duke nisur nga më të vjetrat.

Një përdorues ka shkruar se historiku i bisedave është fshirë në mënyrë kronologjike. Ai ka shtuar se çdo mëngjes gjen një ose më shumë biseda të fshira. Megjithëse e kishte fshirë dhe e kishte riinstaluar, asgjë nuk kishte ndryshuar.