Zhduket një femër një Gjilan

0
158
Foto ilustrim

Policia e Kosovës ka raportuar se është raportuar për një femër të zhdukur në Gjilan.

Sipas raportit policor për vajzën e zhdukur është raportuar nga 4 janari.

“Rr. Fehmi Agani, Gjilan 04.01.2020-NN. Me 08.01.2020 një femër K/Ashkali, ka raportuar se vajza e saj ishte larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në raport.