Zhduket një vajzë në Gjakovë

0
260

Një vajzë e mitur është larguar nga shtëpia e vet në Gjakovë dhe nuk është kthyer më.

Rastin e ka raportuar babai i vajzës dhe po hetohet nga Policia e Kosovës.

Një person ka raportuar zyrtarë policorë ka informuar se e bija e tij e mitur femër K-Shqiptare është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më. Rasti është duke u hetuar.