Zhduket një vajzë nga Ferizaj

0
185
Foto ilustrim

Një person nga Ferizaj ka raportuar në Policinë e Kosovës se vajza e tij është zhdukur.

Rasti ka ndodhur me datën 13 janar.

Sipas tij ajo ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e saj.