Ziadin Sela rizgjidhet Kryetar i Aleancës për Shqiptarët

Ziadin Sela u rizgjodh në krye të Aleancës për Shqiptarët, në kongresin që u organizua në Pallatin e Kulturës në Tetovë.

Ai u zgjodh duke marrë miratimin e delegatëve partiak. Nga 607 delegatë, 606 votuan për, ndërsa 1 ishte kundër dhe asnjë të përmbajtur./Fol/