Zjarrfikësi që ka kapur me dorë rreth 10 000 gjarpërinjë, shumica e tyre pitonë (video)

0
320

Një zjarrfikës në Tajlandë që njihet për kapjen e gjarpërinjëve, përdor vetëm duart e tij të zhveshura dhe asnjë mjet tjetër për kapjen e tyre.

Pinyo Pukpinyo, 50 vjeç, është marrë me gjarpërinjtë për 16 vjet, duke kapur rreth 10,000 të tillë gjatë karrierës së tij.

Ai thotë se ka kapur rreth 800 gjarpërinjë në vit, shumica e tyre pitonë.

Ndiqeni në videon e VOA – Zëri i Amerikës.