Zonja përplaset me policët (VIDEO)

Një zonjë në Tiranë është përplasur me disa policë sot pasi ata shkuan që ti sekuestronin produktet që ajo po shiste.
Duke qenë se Bashkia po merr masa për shitësit ambulant, Policët e Bashkisë shkuan për ti sekuestruar mallrat.
Por, zonja është përplasur fizikisht, duke i gjuajtur dhe policët janë larguar. Sipas një video të shpërndarë nga Jeta Osh Qef, thuhet se zonja po shiste misra të pjekur në një rrugë të kryeqytetit.