Zvicër: Në vagonët e trenit shkruhet Kosova është Shqipëri

1123

Për nderë të shqiptarëve dhe futbollistëve që kanë bërë historinë, Zvicra ka shkruar në vagonët e trenit se Kosova është Shqipëri.

Kjo gjë bëhet e ditur përmes postimit në facebook të faqes Shqiptarët në Diasporë.