Zyrtare: Jep dorëheqjen Nasuf Aliu, Kryetar i Degës së AKR-së në Vushtri

0
287

Kryetari i i degës së AKR-së në Vushtri, Nasuf Aliu ka dhënë dorëheqjen nga të gjitha funksionet që ushtronte në AKR.

Vendimin e tij Aliu e ka bërë publik përmjes një statusi në Facebook ku ka dhënë dhe arsyet e dorëheqjes.

Ndër arsyet e dorëheqjes Aliu përmend edhe mungesën e organizimit të brendshëm në parti dhe mosfunksionim e mirë brenda strukturave të partisë.

Postimi i plotë: