Afrika në karantinë, luanët qëndrojnë në rrugë

Kafshët në mbarë botën duket se po përshtaten mirë me jetën pa njerëz gjatë shpërthimit të koronavirusit.

Edhe luanët janë duke shijuar paqen dhe qetësinë, tregon një seri fotografish të reja nga Parku Kombëtar i Kruger i Afrikës së Jugut.

Imazhet tregojnë një krenari të luanëve që qëndrojnë rrugë, në dukje të pashqetësuar nga prania e fotografit, Richard Sowry të CNN.

Në një ditë normale, zona do të ishte e zënë me turistë, por parku Kruger është mbyllur që nga 25 mars si pjesë e bllokimit mbarëkombëtar të Afrikës së Jugut për të luftuar koronavirusin.