Bast me shokët, burri futet në një pellg të ngrirë për 20 euro

420

Një ngjarje mjaft qesharake na vjen nga Mbretëria e Bashkuar.

Një burrë është sfiduar nga shokët e tij nëse ai mund të futet në ujin e ftohtë dhe ta tërheqë grepin e peshkimit që ishte bllokuar në ujë.

Teksa ai ishte duke peshkuar, grepi i tij i peshkimit bllokohet në ujë, dhe atij i thonë shokët që nëse ai futet në ujë dhe e largon grepin e bllokuar, ai do t’i fitonte 20 euro.

Në videon e mësipërme shihet teksa burri del menjëherë nga uji, për shkak se ai nuk mund të durojë më shumë temperaturën e ujit.