Familja e Mon Balajt dhe e Arben Xheladinit kërkojnë drejtësi (VIDEO)

947
Mon Balaj dhe Arben Xheladini u vranë në protestat e 10 shkurtit derisa po kundërshtonin planin e atëhershëm të Ahtisarit për Kosovën.
12 vjet më pas ata janë përkujtuar me homazhe tek varret e pllaka përkujtimore në sheshin Nënë Tereza, nga familjarë e bashkëpunëtor të Lëvizjes Vetëvendosje.

Ndërkaq, familjet e tyre më së shumti po i mundon mosdhënia e dënimit e atyre që ua mmorën jetën.