Gjinovci kundër ushtrisë: Janë gjëra primitive

307

Aktivisti Rron Gjinovci thotë se Kosovës i duhet një arsim më i mirë dhe jo shërbimi ushtarak.

“Në një shoqëri si e jona ne kemi nevojë për një spital, një shkollë të mesme qysh duhet, një universitet qysh duhet dhe një shkollë fillore qysh duhet”, tha Gjinovci në Pressing.

“Qito kush na i premton neve, cili politikan?”, shtoi ai.

“Çka jeni tu fol, për shërbime ushtarake në shekullin 21”, shtoi Gjinovci.

“Fëmija jonë ka nevojë me u çliru prej etërve konservatorë si këta këtu”, thotë Gjinovci.

“Në shekullin 21 u kërkoni fëmijëve të Kosovës me shku në ushtri’, tha Gjinovci.