Grenell: Kur Trump të bëhet president i SHBA, do të punojmë ta lirojmë Hashim Thaçin

Ish-emisari Presidencial i SHBA-së për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell, ka thënë se kur Donald Trump do të bëhet president përsëri do të punojnë për lirimin e Hashim Thaçit.

Këtë Grenell e ka thënë teksa ka rikujtuar një takim me ish-presidentin kosovar në Prishtinë në janarin e vitit 2020.

“Kthim prapa tek takimi me mikun tim Hashim Thaçi nq Kosovë. Presidenti Thaçi sot është në burgun e Hagës sepse Jack Smith e urren Donald Trumpin deh dëshiroi që të sigurohet që ai të mos bëjë progres në Ballkan. Dhe evropianët e lejuan këtë padrejtësi që të zgjatet. Kur Trump të bëhet përsëri president, ne do të punojmë që ta lirojmë Hashim Thaçin. Ne kemi nevojë për drejtësi jo politikë”, ka shkruar Grenell.

https://twitter.com/RichardGrenell/status/1727131803381641506?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1727131803381641506%7Ctwgr%5E981cfdc19a4a051234b010e50c670fa1c61c4eee%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fgazetaenigma.com%2Fgrenell-kur-trump-te-behet-president-i-shba-do-te-punojme-ta-lirojme-hashim-thacin%2F