Japonia goditet nga një tërmet i fuqishëm

Brigjet lindore të Japonisë janë goditur nga një tërmet me madhësi 6.4.

Raporti i Sondazhit Gjeologjik i SHBA-së njofton se epiqendra ishte 41.7km në dyshemenë e oqeanit dhe 50 km larg bregdetit të prefekturës Miyagi.

Ndërkohë autoritetet Japonezë ka paralajmëruar për tsunami.