Kërcet boksi në një diskotekë: Rrahje masive deri sa po këndonte Butrint Imeri

Problemet nëpër lokalet e Prishtinës nuk kanë të ndalur.

Një i tillë ndodhi gjatë mbrëmjes së djeshme në ‘’Gatë Club’’ ku ishte duke përformuar këngëtari Butrint Imeri.

Dy grupe të të rinjëve janë përplasur mes veti dhe pas kësaj është dashur që të ndërhyjë sigurimi i diskos për të qetësuar situatën.

Theksojmë se për një javë në Kosovë ndodhën tre vrasje nëpër lokale të ndryshme të Kosovës.

VIDEO