Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

338

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

21.01.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

TS 35/10kV Malishevë do të ndërprehet:

LP 10 kV Malisheva (Kodi: 82082004) prej orës 11:00 -15:00

Vendet: rrugët:535 Prof. Hamdi Berisha, 554 Uiliam Uoker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, .611 Jahir Mazreku. 612 Uiliam Uoker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmizë, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit në TS Reforma dhe TS Banesa Shtëpia e Shëndetit.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Berani, Prapaçani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë dhe Buqani.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (Kodi 53000005) nga ora 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaqel dhe Maznik.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

22.01.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti (kodi: 40000001) prej orës 09:00 – 13:00

Vendet: rrugët: Adrian Krasniqi, Agim Bajrami (një pjesë), Aleksandër Xhuvani (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avni Rrustemi, Dërvish Shaqa, Trepçës, Elhami Hasani, Fan Noli, Fshati Vjetër (magjistralja Kaçanik), Gursel e Bajram Sylejmanit, Hasan Prishtina, Hasan Remniku, Iljaz Kodra, Isref Begolli, Kalabrisë (një pjesë), Kemajl Etemi (1 konsumator), lagjja e Qiraxhive (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Migjeni, Milihat Ajeti, Mujadin Aliu (një pjesë), Muskim Mulliqi (një pjesë), Oso Kuka, Petar Koqiq, Rexhep Bislimi, Qiragji, Softaj, Tefik Idrizi, Tetovës, Tomas Mandela, Varosh, Vezir Jashari, Zenjullah Zejna, Fshati Bibaj (një pjesë) dhe Greme (1 konsumator).

Arsyeja: Realizimi i termo-lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

2.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj nga dalja 10 kV Rexhep Bislimi do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Shën Jeronimi ( kodi: 40000003201) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV f&a Inxhinieringu ( kodi: 40000003206) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Qendra e Kompetencës (kodi: 40000003247) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV RE-ing (kodi: 40000003204) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Hasan Prishtina ( kodi: 40000003205) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Kisha Katolike II ( kodi: 40000003209) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Bibaj e re ( kodi: 40000003202) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Pylltaria ( kodi: 40000003203) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Fakulteti i Shkencave ( kodi: 40000003257) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Rr.Varoshit I ( kodi: 40000003214) prej orës 09:00 -21:00

TS 10/0.4 kV Rr.Varoshit II ( kodi: 4000001233) prej orës 09:00 -21:00

Vendet: Rr. M25-3 (nje pjese), biznese komerciale, kisha, Fakulteti i Shkencave, Qendra e Këmpetencës.

Arsyeja: Realizimi i termo-lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

23.01.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Në NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J12 Kalabria 3 (kodi: 10000006) nga ora 11:30 deri 12:00

Vendet: Lagjja Kalabria (një pjesë), Ministria e FSK-së, Narteli, Banesat e Exclusive dhe Banesat Konaku.

Arsyeja: Ndryshimi i vendit të kokave kabllovike dhe rikthimi i tyre sipas projektit.