Njoftim Publik: Ndryshim brendi dhe emri nga “Play” ne “Fokusi”

0
147

Të dashur lexues besnik të mediumit Fokusi. Prezenca jonë online nepermjet faqes së Facebook “Play” do të ndryshoj emërim në “Fokusi”. Për nga materiali i shpërndarë asgjë nuk do të ndryshoj. Ju do të vazhdoheni të informoheni me më të rejat nga vendi, rajoni dhe bota. Gjithashtu ne do të vazhdojmë te jemi besnik të vizionit për informimin e drejtë dhe të paanshëm ashtu siç e kërkon gazetaria e mirëfillt.

English version below:

Dear faithful readers of Fokusi Media. Our online presence through the “Play” Facebook page will change the name to “Fokusi”. As for the material distributed, nothing will change. We will keep you up to date with the latest national and international news. We will also continue to be faithful to the vision of fair and impartial information as genuine journalism requires.