Përfshihet nga zjarri një ekskavator në rrugën Prishtinë-Gjilan

384

Mëngjesin e sotëm është përfshirë nga zjarri një ekskavator në rrugën Prishtinë-Gjilan.

Ndërsa menjëherë në vendin e ngjarjes kanë dal policia dhe zjarrfikësit, të cilët po tentojnë të lokalizojnë zjarrin.

Nuk dihet nëse ka qenë dikush brenda tij në momentin e shpërthimit të zjarrit.

IndeksOnline ju sjell pamje: