Qeveria sot nënshkruan marrëveshjen me Bankën Evropiane për Investime me vlerë 33 milionë euro

Qeveria e Kosovës sot do të nënshkruajë marrëveshjen me Bankën Evropiane për Investime me vlerë 33 milionë euro, për ndërtimin e një impianti fotovoltaik.

Aty do të marrin pjesë ministri i Financave, Hekuran Murati, dhe amabsadori gjerman Jorn Rohde.

Kjo pritet të ndodh në objektin e Qeverisë, duke filluar nga ora 15:30./Fokusi.info/