S’ka kuorum – shtyhet mbledhja e Komisionit ku do të shqyrtohej buxheti për vitin 2024

167

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere i paraparë që të mbahet në orën 11:00 është shtyrë për në ora 13:00.

Kryetari i këtij Komisioni Armend Muja, tha se mbledhja e Komisionit shtyhet pasi nuk ka kuorum për votim.

Në anën tjetër deputeti i PDK-së Mërgim Lushtaku, propozoj që pika në të cilin do të duhej që të shqyrtohej buxheti të shtyhej për në mbledhjen tjetër pasi sipas tij, deputet nuk kanë pranuar ndonjë analizë nga Kuvendi.