Ali Ahmeti në vizitë te babai i ish presidentit Thaçi në Burojë

Kryetari i BDI-së në Maqedoni , Ali Ahmeti, si dhe zëvendëskryeministri i parë i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi kanë shkuar në vizitë tek babai i ish-presidentit, Hashim Thaçi, Haxhi Thaçi.

Aktualisht, ish-presidenti Thaçi është duke qëndruar në paraburgim në Hagë, së bashku me Kadri Veselin, Jakup Krasniqin dhe Rexhep Selimin, të akuzuar për krime lufte.