Bigem dhe Teuta Selimi publikojnë këngën “Paranoja” (video)

0
80

Bigem dhe Teuta Selimi e kanë publikuar sot bashkëpunimin e tyre.

Milot Hasangjekaj i njohur me emrin artistik Bigem dhe Teuta Selimi,  kanë publikuar bashkëpunimin e tyre.

Kënga e tyre titullohet “Paranoja”, që është e realizuar me videoklip nga “Black Fish Entertainment”.