Black Panther shkruan histori, nominohet si filmi më i mirë në Oscar

513

Black Panther” mori nominimin si “Filmi më i mirë” për “Oscars 2019”, duke u bërë kështu i pari film me superhero që bëhet pjesë e kësaj kategorie.

<Qëkur debutoi në shkurt 2018, filmi i Ryan Coogler është parë si një që mund të bëjë histori.

Duke treguar një ngjarje me tema sociale e kulturore, Coogler e “Marvel” ishin në gjendje të krijonin një film që e tejkalonte statusin e tij “i animuar” dhe bëhej diçka më e thellë për njerëzit e të gjithë botës./AlsatM/