Delegacioni i Batalionit Atlantiku vizitë në selinë e OVL UÇK-së (Video)

Delegacioni i Batalionit Atlantiku ka vizituar sot selinë qenrore të OVL UÇK-së, ku është pritur nga kryetari i OVL UÇK-së Hysni Gucati me bashkëpunëtorë, kryetari i SHIL UÇK Fadil Shurdhaj, dhe përfaqësuesi i SHFD Muhamet Bilalli.

Përveç pritjes që ju bë nga ana e Organizatave të dala nga lufta e UÇK-së, atyre ju ndanë edhe dekorata, si shenjë kontributi për pjesëmarrjen në luftë.

Ndarja e dekoratave:

Fjala e kryetarit të OVL UÇK-së Hysni Gucati

Fjala e kryetarit të SHIL UÇK-së Fadil Shurdhaj

Në emër të Batalionit Atlantiku, Gani Shehu falënderoj për mikëpritjen, duke theksuar se bashkëpunimi do të vazhdoj.