E pabesueshme: Ja sa larg kërceu ky lepur, kur pa që po i afrohet makina 

Makina e Google Street View, që po merrte pamjet e një rruge në Biala Droga në Poloni, ka zënë edhe momentin e kërcimit të një lepuri.

Në momentin që po i afrohej makina që merr imazhe në 360 shkallë, brejtësi ka kërcyer lartë dhe është larguar.

“Sikur erdhi nga askund dhe u zhduk sërish, së të mos ketë parë ndonjëherë. Për fat të mirë që arritëm ta fotografojmë edhe në ajër” është thënë në imazhet e shpërndara.

Me Google Street View, merren pamje të rrugëve të ndryshme, që më pas kombinohen për të parë t’i parë ato pjesë në mënyrë panoramike.

Deri tani, janë parë edhe momente të ndryshme, që janë shumë interesante dhe të këndshme./ballkani