Ekstremistët grekë rrëzojnë tabelat e reja në gjuhën shqipe

522

Lufta për tabelat rrugore në Shqipëri të jugut po vazhdon nga ekstresmitët grekë, të cilët kanë rrëzuar ato në fshatin Dhrovjan të Dropullit.

Përmes një postimi në Facebook, Arben Llalla e ka denoncuar rastin duke postuar edhe disa fotografi.

Postimi i plotë i tij:

Ekstremistët grekë rrëzojnë tabelat e reja në gjuhën shqipe dhe greqisht në fshatin Dhrovjan të Dropullit i cili banohet 100% nga pakica greke. Kanë qenë ekstremistët grekë që natën kanë rrëzuar tabelët e reja vetëm e vetëm përse gjuha shqipe është e para dhe zyrtare në këtë fshat të humbur të Finiqit. Për këtë ngjarje duket pyetur Vasilis nëse ka parë gjë…?