Flet gruaja që do provojë vaksinën kundër COVID-19 të prodhuar në Angli: Kam frikë!

Gruaja që shikoni në fotot e bashkëngjitur lajmit është një nga testueset e para të vaksinës kundër COVID-19 të prodhuar nga Oksford në Angli.

Lydia Guthrie është një prej 500 njerëzve që do të marrin pjesë në Universitetit të Oksfordit, e cila tha se po merr një rrezik të madh pasi është nënë e dy fëmijëve.

Ajo vendosi të bëhej pjesë e testimeve pasi pa reklamën në Twitter.

“Unë kisha një ndjenjë të fortë se mundesha, do të doja të luaja një pjesë të vogël si individ në kërkimet e vaksinës.

Do të ishte çmenduri nëse nuk do të kishte shqetësim”, tha Lydia për BBC duke shtuar se mjekët kanë qenë të qartë në shpjegimin e procesit dhe rreziqet e përfshira.