Graham Phillips, gazetari britanik që bënë fushatë kundër Kosovës, dhe UÇK-në e quan terroriste (Video)

597
Klan Kosova ka përgatitur një kronikë për Gazetarin britanik Graham Phillips, i cili po bënë fushatë kundër Kosovës, dhe UÇK-në e quan terroriste.
Phillips xhiron në Kosovë dhe sipas pamjeve ai ndjehet shumë i lirë, por ofendon shtetin e Kosovës.
Më gjerësisht mund ta shihni edhe në pamjet më poshtë.