Haradinaj: Kurti e ka humbur fytyrën, në sytë e njerëzve të mëdhej po shihet si rrenc

Kryetari I AAK-së, Ramush Haradinaj në ‘Click’’ të RTV21 ka thënë se drafti i Asociaiconit nuk është I mire, por ky draft ka ardhë si pasojë që Kosova nuk ka propozuar ndonjë draft.

‘’Plani nuk është i mirë, më i keqi, ka ardhë se Kosova nuk ka propzu plan, Kremisnitrit i ka humbur fytyra e vet dhe pasataj e ka marrë këtë plan. Per fat e kemi shpëtimin e kemi Gjykatën Kushtetesue’’, tha ndër tjera.

Haradinaj tutje tha se Kurti në sytë e njerëzve të mdhejë po shihet si rrenc.

‘’Të tjerët thonë se si përfaqësuesi i Kosoves është kaq rrenc na thonë njerzë të mëdhej. Asnjë fjalë e tij mos me vlejtë’’, tha Haradinaj.