Ia kishin marrë gruan pa e pyet! Tërbohet Edi Rama me qytetarin (Video)

Kryeministri Edi Rama në mbrëmje kishte takuar nga afër disa banorë, të cilët i kanë shprehur shqetësimin e tyre, shkruan Fokusi.info.

Por në një rast, një qytetar ia shpreh hallin e tij Ramës, duke i thënë se ia kanë marrë gruan pa e pyetur dhe ia kanë dërguar në Golem.

Kryeministri në këtë rast nervozohet dhe i thotë që gruaja paska mend më shumë se ti se ka shkuar në hotel

Rama: Më thuaj çfarë ke?

Qytetari: Mua ma kanë marrë gruan dhe ma kanë çuar në Golem.

Rama: Si e kanë marrë gruan?

Qytetari: E kanë marrë gruan dhe ma kanë çuar në Golem, pa më pyetur mua.

Rama: Më shumë mend paska gruaja se ti….

Për më shumë ndiqeni videon nga FM Images Albania.