Kafshët që janë aq të rralla, sa vështirë të besohet se janë reale (foto)

Sipas shkencëtarëve, planeti ynë është shtëpia e rreth 8.7 milion specieve bimore dhe shtazore ndërsa 86% e specieve të tokës dhe 91% e specieve të detit ende nuk janë zbuluar.

Është thjesht e mahnitshme që pas qindra viteve të studimeve biologjike vazhdojmë të kërkojmë dhe të gjejmë specie të reja të kafshëve, zogjve, insekteve dhe peshqve.

Disa nga këto krijesa duken aq unike sa është e vështirë të besosh se jetojmë në të njëjtin planet si ato. Duket se natyra nuk do të ndalojë kurrë të sfidojë imagjinatën tonë dhe të na befasojë me krijimtarinë e saj!