Këmbimi valutor për këtë të hënë

Në tregun e këmbimi valutor shqiptar euro do të blihet me 102.6 lekë dhe do të shitet me 103.4 lekë, ndërsa një dollar amerikan do blihet me 94.7 lekë dhe do shitet me 95.6 lekë.

Paundi britanik do blihet me 119.3 lekë dhe do shitet me 120.3 lekë, ndërkohë që franga zvicerane do blihet me 105.3 lekë dhe do shitet me 106.3.