Kur qethja e kafshëve bëhet kaq komike (foto)

0
295

Kafshët shtëpiake janë një pjesë e rëndësishme e jetës sonë moderne, por ndonjëherë ato bëhen jo vetëm miqtë tanë, por janë edhe objekti i eksperimentimit dhe shakave.

Disa pronarë kanë ide të çmendura për sa i përket modelit të qethjes së qenve.

Top Channel