Kurti dhe Murati marrin pjesë në lansimin e zgjerimit të platformës “Superpuna”

106

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, do të marr pjesë në lansimin e zgjerimit të platformës “Superpuna”.

Së bashku me Kurtin do të marr pjesë edhe ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati.

Lansimi do të mbahet në ndërtesën e qeverisë.