Ky është mjeku që u plagos sot nga dhëndrri i tij

583

Premtim Gojani me profesion mjek në mëngjesin e sotëm u plagos me tre plumba para derës së shtëpisë nga dhëndri i tij Faton Fetiu, rreth 60 vjeç i cili është nga Gjakova.

Mjeku në këto momente ndodhet në sallën e operimit në një spital privat në Kosovë.

Motivet e ngjarjes ende nuk dihen. Ndërkohë që policia tashmë e ka ndaluar dhe intervistuar të dyshuarin e kësaj ngjarjeje.

Në anën tjetër i plagosuri, gjinekologu Premtim Gojani në këto momente ndodhet në sallën e operimit të Spitalit Amerikan. /Gazeta express/