Loriana Kuka afër medaljes, triumfon edhe në garën e radhës

Loriana Kuka afër medaljes, triumfon edhe në garën e radhës.

Loriana Kuka ka garuar kundër xhudistes Chen, e të cilën ka arritur ta mposhtë.

Në fillim dukej se kjo ishte një ndeshje e vështirë për Lorianen mirëpo ajo pastaj filloi të dominoj lojën dhe kështu edhe arriti të fitojë.