Mbi 1 mijë e 400 tiketa trafiku të shqiptuara për 24 orë

Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit i ka gjobitur 1480 persona në trafik.

Për dallim nga aksidentet fatale, që nuk u regjistrua asnjë gjatë 24 orëve të fundit, ato me persona të lënduar dhe me dëme materiale sërish ishin të shumta.

Sipas të dhënave të policisë, dje në territorin e Kosovës janë regjistruar gjithsej 48 aksidente, prej të cilave 13 me persona të lënduar dhe 35 të tjera me dëme materiale.