Me deve në market

0
274

Nuk është e çuditshme të shohësh qentë në market, megjithatë prezenca e një deve në këtë hapësirë është paksa e pazakontë.

Megjithatë, një person në Miçigan, i identifikuar si Scott Lewis, solli me vete devenë 2.15 m në një dyqan për kafshë, transmeton lajm.net.
Scott, i cili rriti devenë në një fermë afër marketit, tha se po merrte devenë me vete për ta shfrytëzuar më pas si një mjet udhëtimi.

Kjo ngjalli habi tek konsumatorët që gjendeshin në market, të cilët nxorën telefonat dhe filluan të incizonin momentin e pazakontë.