Ministri Peci konfirmon aksidentin: U goditëm nga një veturë

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci, është aksidentuar sot derisa ishte në terren me veturë zyrtare.

Ai tha se nga ky aksident mori lëndime të lehta bashkë me një shoqërues të tij.

“Gjatë vizitave në terren sot vetura në të cilën ishim, u godit nga një veturë tjetër ku për shkak të kësaj, pësuam lëndime të lehta por pa pasoja serioze. Ju falënderoj të gjithëve që keni shprehur shqetësim e kujdes ndaj meje dhe shoqëruesit tim”, ka shkruar ai.

Megjithatë, nuk dihet nëse personat që ishin në veturën tjetër kanë pësduar lëndime nga ky aksident. /Fokusi.info/