Miratohet Ligji për Zyrtarët Publikë

598

Kuvendi i Kosovës ka miratuar Ligjin për Zyrtarë Publikë me 62 vota “për” asnjë “kundër” dhe asnjë “abstenim”.

Projektligji i radhës që do të hidhet në votim do të jetë Ligji për Pagat në Sektorin Publik.