Muhamet Ramadani, fitoi medaljen e artë në Kupën Evropiane për U-23

Atleti ynë, Muhamet Ramadani, fitoi medaljen e artë në Kupën Evropiane të hedhjeve së gjyles për U-23, që u mbajt në Leiria të Portugalisë.

Ramadani rezultatin më të mirë e pati 18.54 metra. Ai medaljen e artë e kishte fituar edhe vitin e kaluar.

Atleti ynë është një nga shpresat më të mëdha të atletikës.

Komiteti Olimpik e ka uruar Ramadanin, trajnerit të tij, Shaban Raramadani dhe Federatës Atletike të Kosovës.