Muhaxheri: Veprimet e Kurtit në veri shkuan në favor të Serbisë

Kryetari i Pejës dhe nënkryetari i LDK-së, Gazmend Muhaxheri ka adresuar kritika për Qeverinë Kurti.

Sipas tij, veprimet e Kurtit në veri shkuan në favor të Serbisë.

“Shteti në rrezik, mendësia e pushtetit frikësuese, e ngjashme me polit – byronë e Ramiz Alisë. Veprimet e Kurtit në Veri shkuan në favor të Serbisë. Unë e mbylli dialogun me Serbinë nëse nuk e kryen Kurti!”, tha ai ndër të tjera në emisionin “20MIN+” të Ridvan Berishës.