Murati: Shumica e problemeve që ka Kosova në funksionimin e saj janë kushtetuese

Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, ka reaguar me rastin e ditës së Kushtetutës.
Ai përmes një statusi në Facebook, ndër të tjera thekson:
Anash lavdërimeve dhe krenarisë për kushtetutën, ne si shoqëri duhet të jemi të vetëdijshëm se shumica e problemeve që sot ka Kosova në funksionimin e saj janë kushtetuese.