Ndahet nga jeta veprimtari i çështjes kombëtare Qazim Zeka

Ka ndërruar jetë veprimtari i çështjes kombëtare, Qazim Zeka nga Istogu.

Veprimtari Zeka ka qenë mësues dhe pjesëtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK).

Veprimtarin Zeka gjatë luftës e kanë quajtur  “Plaku i Maleve’

Kohëve të fundit Zeka ka jetuar në Zvicër.