Në Speciale vazhdon gjykimi ndaj krerëve të UÇK-së

Në Dhomat e Specializuara të Kosovës (DHSK) në Hagë, sot do të vazhdojë gjykimi ndaj krerëve të UÇK-së.

Ndryshe edhe sot vazhdon dëshminë, dëshmitari i ZPS-së me kodin w04571, i cili ka filluar dëshminë dje përmes video-lidhjes.

Sipas përmbledhjes së shkurtër të lexuar nga ZPS-ja në sallë të gjyqit, ky dëshmitar është shqiptar i Kosovës, i cili pretendon se ishte arrestuar dhe mbajtur nga anëtarë të UÇK-së në gusht 1998 ose rreth kësaj date.

Ky është dëshmitari i 52-të i ZPS-së deri më tani.